Skip to content
Instructor

DNS Institute

Categorie

Pret

In curs de stabilire

Data incepere

In curs de stabilire

Durata

Lectii

Informatii generale

Ce este DNS?
Stabilizare neuromusculara dinamica (DNS), protocoale bazate pe invataturile si programele de tratament ale lui Pavel Kolar, fizioterapeut prin pregatire care detine un doctorat in pediatrie si al lui Karel Lewit, MD, cunoscut ca tatal medicinei manuale. Dr. Grimmett este unul dintre putinii instructori certificati DNS din Canada, instruiti la Scoala de reabilitare si medicina manuala din Praga.
Fundamentul DNS se refera la sistemul nervos si la modul in care acesta stabileste programe care controleaza postura, miscarea si mersul uman. Acest „control motor” este in mare parte stabilit in primii ani critici ai vietii. Prin urmare, „Scoala de la Praga” subliniaza aspectele neurodezvoltarii controlului motor pentru a evalua si restabili disfunctia sistemului locomotor si a sindroamelor asociate. „Scoala din Praga” de reabilitare si medicina manuala a fost infiintata de neurologi / fiziatri cheie, toti fiind giganti in miscarea de reabilitare din secolul al XX-lea: profesorii Vaclav Vojta, Karel Lewit, Vladimir Janda si Frantisek Vele.

Pe baza principiilor revolutionare de neurodezvoltare si reabilitare descrise de acesti mentori, Pavel Kolar a organizat urmatoarea generatie de protocoale clinice care sunt concepute pentru a restabili si stabiliza functia locomotorie. Aceasta noua abordare de reabilitare se numeste Stabilizare neuromusculara dinamica.

 

Acest curs include

DATA INCEPERII
In curs de stabilire

PRET
In curs de stabilire
Plus inscrierea directa pe website-ul Institutului de inca 100 €

ro_RORomână