Skip to content
Instructor

Marcela Safarova

Categorie

Preț

450 €

Dată începere

27.04.2023

Durată

3 zile

Lecții

Informații generale

Ce este DNS?
Stabilizare neuromusculară dinamică (DNS), protocoale bazate pe învățăturile și programele de tratament ale lui Pavel Kolar, fizioterapeut prin pregătire care deține un doctorat în pediatrie și al lui Karel Lewit, MD, cunoscut ca tatăl medicinei manuale. Dr. Grimmett este unul dintre puținii instructori certificați DNS din Canada, instruiți la Școala de reabilitare și medicină manuală din Praga.
Fundamentul DNS se referă la sistemul nervos și la modul în care acesta stabilește programe care controlează postura, mișcarea și mersul uman. Acest „control motor” este în mare parte stabilit în primii ani critici ai vieții. Prin urmare, „Școala de la Praga” subliniază aspectele neurodezvoltării controlului motor pentru a evalua și restabili disfuncția sistemului locomotor și a sindroamelor asociate. „Școala din Praga” de reabilitare și medicină manuală a fost înființată de neurologi / fiziatri cheie, toți fiind giganți în mișcarea de reabilitare din secolul al XX-lea: profesorii Vaclav Vojta, Karel Lewit, Vladimir Janda și Frantisek Vele.

Pe baza principiilor revoluționare de neurodezvoltare și reabilitare descrise de acești mentori, Pavel Kolar a organizat următoarea generație de protocoale clinice care sunt concepute pentru a restabili și stabiliza funcția locomotorie. Această nouă abordare de reabilitare se numește Stabilizare neuromusculară dinamică.

 

Acest curs include

DATA ÎNCEPERII
27.04.2023 - 30.04.2023

PREȚ
350 €
Plus înscrierea directă pe website-ul Institutului de încă 100 €
https://www.rehabps.cz/bo/course_b.php?c_id=2287

ro_RORomână