Skip to content

TERMENI SI CONDITII

Accesul la site-ul www.stepbystepeducation.ro (denumit in continuare Website) precum si utilizarea sa, sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website, agreati termenii si conditiile specificate
Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.stepbystepeducation.ro sunt aplicabile pentru toti utilizatorii.
 

Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Site-ul  contine doua sectiuni adresate utilizatorilor:
  • Utilizatori care se informeaza, se inscriu si participa la cursurile de specialitate. 
  • Utilizatori care participa la Congresele online organizate de StepByStep Education si achizitioneaza bilete de participare. 
Cursurile de specialitate sunt organizate de catre StepByStep Education.
Site-ul www.stepbystepeducation.ro este operat de  Step By Step Education S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Popesti-Leordeni, Str. Sfintii Voievozi, Nr.15a, Corp B, Camera 1.
 
Scopul acestui site este de informare a vizitatorilor site-ului prin continutul oferit: texte, fotografii, baza de date, logo, servicii, reclame. Pe acest site sunt prezentate cursurile de specialitate organizate de catre StepByStep Education, la care pot aplica si participa persoanele interesate.
Administratorul site-ului www.stepbystepeducation.ro. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. De asemenea, poate restrictiona accesul la anumite parti ale site-ului sau accesul anumitor IP-uri fara notificari sau raspundere.
 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

StepByStep Education ofera utilizatorului acces limitat pe site-ul www.stepbystepeducation.ro si nu ii atribuie acestuia drepturi asupra continutului. Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Acest Website, in intreg sau in parte, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat in orice fel in scop comercial fara acordul expres scris al Societatii.

Acest Website nu garanteaza in nici un fel:
(a) acuratetea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice);
(b) disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti;
(c) prezenta sau absenta oricaror virusi pe care terte parti le pot atasa acestui Website fara cunostinta sau acordul Societatii;
(d) orice software care poate fi descarcat, copiat sau folosit in orice fel pe acest Website;
(e) utilitatea continutului acestui Website, in Intreg sau in parte. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website agreati sa nu faceti responsabila societatea si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale caror materiale apar in acest Website. Sunteti direct raspunzatori pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute in acest Website.
 
Linkuri
Acest Website poate contine linkuri catre alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de Societate si prin urmare aceasta nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu aceste linkuri.
De asemenea, existenta linkului catre un site nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare a Societatii pentru proprietarul acelui site si nici o recomandare sau aprobare a Societatii din partea proprietarului acelui site. Este interzisa folosirea framing-ului sau a oricaror alte tehnici pentru a include un logo, o marca sau orice informatie proprie Societatii (incluzand imagini, text, forma sau designul paginilor etc.) fara acordul expres in scris al acesteia. Orice astfel de acord, permisiune sau licenta va fi retras/a automat in cazul folosirii neautorizate. Societatea acorda dreptul ne-exclusiv, limitat si revocabil de a crea un link catre pagina principala (homepage) a acestui Website, atata timp cat pe site-ul care creaza acest link nu se fac mentiuni care sunt false si care induc in eroare, sau ofensatoare despre Societate, partenerii sai sau produsele si serviciile sale.
 
Materiale nesolicitate
Societatea va considera orice materiale nesolicitate primite prin intermediul acestui Website, incluzand propuneri, idei, concepte, etc, ca fiind neconfidentiale si libere de orice restrictie, pentru a fi folosite gratuit si fara plata vreunei compensatii.
 

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical consta in diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului in cauza. In nici un caz şi sub nici o forma nu trebuie sa consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau ca ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.
Va sfatuim sa va consultaţi intotdeauna medicul ori de cate ori aveţi vreo intrebare sau preocupare referitoare la starea sanataţii dumneavoastra; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia inainte de a incepe un program de tratament, pentru a avea siguranţa ca informaţia noastra şi interpretarea acestei informaţii de catre dumneavoastra sunt potrivite pentru specificul individual.
Nu ignoraţi niciodata sfaturile medicului şi nu intarziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau vazut pe acest site sau alte site-uri ce au legatura cu acesta.
 
Societatea nu este responsabila şi nu poate fi trasa la raspundere pentru parerile/diagnosticele date de catre terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor.
 
Societatea nu susţine, sprijina sau aproba sub nici o forma sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de catre terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legatura.
 
Societatea nu are nici o obligaţie şi nu este raspunzatoare individual sau asociat cu terţe parţi de nici o revendicare sau pretenţie directa sau indirecta, pierdere sau paguba rezultata din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate in legatura.
 
Cursurile oferite prin intermediul platformei  sunt cursuri de specialitate medicala, au caracter medical; 
Informatiile oferite in cadrul cursurilor pot fi transpuse in practica de catre cursanti strict pe propria raspundere a acelora care le presteaza si numai in situatia in care competentele profesionale ii permit acest lucru, sub aspect legal si profesional. Societatea StepByStep Education SRL si/sau afiliatii sai nu pot fi facuti sub nicio forma responsabili pentru activitatea desfasurata de catre participantii la cursuri sau pentru activitatea oricarei persoane care a accesat site-ul si/sau pentru modalitatea de utilizare a informatiilor din cuprinsul cursurilor.
 
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.
 
Frauda
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. StepByStep Education nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Limitarea responsabilitatii
Prin utilizarea acestui site, sunteti in mod expres de acord cu urmatoarele:
StepByStep Education angajatii sau afiliatii sai nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte, accidentale, pagube pentru pierderea de profit, rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor de pe acest site, acces neautorizat la datele utilizatorului, declaratii sau actiuni ale tertilor asupra informatiilor site-ului.
StepByStep Education nu ofera nicio garantie ca informatiile de pe acest site indeplinesc toate cerintele dumneavoastra.

In cazul in care considerati ca orice material pus la dispozitie pe acest site incalca drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa semnalati acest aspect la adresa de email [email protected]

Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului www.stepbystepeducation.ro,  utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii StepByStep Education sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
 

PRODUSELE SI SERVICIILE

1. Cursurile propuse la vanzare de catre societate sunt destinate clientilor persoane fizice si juridice.
2. Serviciile prestate de catre Societate constau in:
    a. Vanzarea de cursuri online de fizioterapie
    b. Vanzarea de bilete de participare la cursurile de specialitate organizate de societate, online sau in alta locatie;
 
3. COMANDA
3.1 Inregistrarea comenzii.
Comenzile pot fi transmise prin site-ul de vanzare online al societatii, prin orice modalitate de contact.
3.2 Confirmare de comanda.
Confirmarea de comanda va fi transmisa in maxim 3 zile lucratoare, prin curier electronic automat la adresa de mail comunicata de catre client sau prin sms, dupa confirmarea efectuarii platii. In cazul in care s-a optat pentru plata cu Ordin de plata, comenzile sunt procesate numai dupa primirea si incasarea platii corespunzatoare sumei de pe factura. Orice comanda care nu este platita in maximum 7 zile de la primirea confirmarii de comanda de catre client, va fi anulata in mod automat.
3.3 Modificarea comenzii.
Clientul este responsabil pentru informatiile transmise la momentul inregistrarii comenzii. Societatea nu va putea fi trasa la raspundere in cazul in care comanda nu va putea fi confirmata sau livrata la adresa transmisa de client din cauza erorilor casutei de e-mail sau ale coordonatelor adresei de livrare. De asemenea, nu va fi acceptata nici o modificare a adresei de livrare a comenzii dupa ce aceasta a fost platita.
Clientul va avea totusi posibilitatea sa modifice pe raspunderea sa adresa de livrare luand contact direct cu livratorul. In aceste conditii, societatea nu va fi responsabila de eventualele erori de livrare sau pierdere de colete de catre livrator. Dupa plata comenzii nu va fi acceptata nici o modificare a acesteia (dimensiuni, brand, profil, adresa de facturare si/sau de livrare, etc)
In cazul unor eventuale erori din comanda, clientul va trebui sa contacteze societatea prin telefon sau prin e-mail si va primi precizari referitor la conditiile de anulare si de rambursare ale comenzii.
3.4 Refuzul comenzii.
Societatea are dreptul de a refuza orice comanda din partea unui client, in special in urmatoarele situatii:
– produsul comandat nu este pe stoc;
– imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;
– identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Societatea isi rezerva dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii sale.
4. PRETURILE SI MODALITATILE DE PLATA
4.1 Preturile
Preturile afisate pe site-ul Societatii sunt exprimate in LEI si includ valoarea TVA-ului aplicabil in Romania, precum si alte taxe, acolo unde este cazul.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
4.2 Modificarea preturilor
Societatea isi rezerva dreptul sa modifice preturile sale in functie de criteriile de oferta si cerere. Pretul care este platit de catre client este cel afisat in ziua comenzii.
4.3 Plata:
Serviciile achizitionate online vor fi furnizate numai dupa incasarea contravalorii aferente prestarii acestora. Eventualele abonamente vor fi emise dupa confirmarea platii, si vor intra in vigoare in momentul in care clientul primeste confirmarea efectuarii platii, pe adresa de e-mail.
Plata este disponibila a fi efectuata inclusiv prin intermediul unui procesator de plati online.
4.4 Plata prin ordin de plata
Puteti afla coordonatele bancare ale societatii fie in sectiunea Contact a site-ului nostru, fie de pe factura proforma pe care o veti primi prin e-mail dupa trimiterea comenzii.
In cazul comenzilor la care s-a optat pentru plata cu Ordin de plata, comenzile vor fi expediate catre client numai dupa primirea si incasarea platii corespunzatoare sumei de pe factura proforma. In cazul neonorarii la plata a Ordinului de Plata din partea bancii, comanda respectiva va fi anulata automat.
5. INCETAREA CONTRACTULUI
5.1 Contractul inceteaza in una dintre urmatoarele situaţii:
a) prin acordul parţilor;
b) la sfarşitul perioadei pentru care a fost incheiat;
c) in cazul apariţiei unui eveniment de Forţa Majora;
d) in cazul decesului membrului;
e) prin rezilierea a abonamentului de catre Societate, conform prevederilor de la alin. (5) de mai jos.
5.2 In cazul incalcarii de catre membru a obligaţiilor ce ii revin in conformitate cu prevederile prezentului document, cu privire la respectarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare, Societatea va avea dreptul de a rezilia abonamentul, fara intervenţia instanţei de judecata şi fara nicio alta formalitate prealabila (pact comisoriu). Societatea este indreptaţita sa solicite daune-interese membrului, in vederea acoperirii, in integralitate, a prejudiciului suferit, daca exista.
6. LIVRAREA
6.1 Costurile de livrare sunt afisate pe site in momentul inregistrarii comenzii si se regasesc pe factura proforma ca articol distinct.
6.2 Conditiile in care va fi efectuata livrarea pot varia, in functie de societatea de curierat care presteaza serviciul. Astfel, transporturile se vor efectua in conformitate cu termenii si conditiile proprii ale fiecarui serviciu de curierat in parte, dupa caz.
6.3 Serviciile achizitionate de catre client sunt in mod absolut nereturnabile si netransmisibile.
6.4. Dreptul de retur poate fi exercitat numai in conditiile Ordonantei de urgenta nr. 34/2014.
6.5. Produsele si serviciile achizitionate de client care ofera/asigura content cu acces online (materiale / cursuri, etc), ce poti fi consumate/salvate imediat dupa ce utilizatorul primeste acces la acestea, NU pot fi returnate sub nicio forma, intrucat utilizatorul se prezuma ca deja a intrat in posesia content-ului si nu exista nicio modalitate concreta prin care se poate verifica daca utilizatorul sterge sau inapoiaza materialele/cursurile in momentul unei eventuale cereri de retur.
7. GARANTIA PRODUSELOR
7.1 Vizitatorii şi membrii magazinului virtual sunt de acord ca folosesc serviciile pe propriul lor risc. Furnizorul denunţa garanţii de orice fel, exprimate sau implicite, dar nu limitate la garanţiile acordate marfurilor de folosire intr-un anumit scop sau de neatingere. Furnizorul nu acorda garanţii ca serviciile vor fi conform dorinţelor vizitatorilor sau ca finalitatea urmarita de catre client/membru va fi indeplinita, sau ca serviciile oferite vor fi prezente online nonstop, sigure, fara erori şi nici nu garanteaza ca rezultatele sau informaţiile ce vor fi obţinute in urma utilizarii serviciilor vor fi corecte sau ca eventuale defecte vor fi corectate. Utilizatorii serviciilor Societatii sunt de acord ca descarcarea sau obţinerea oricarui material, date şi/sau informaţii, etc. obţinute prin vizitarea şi/sau utilizarea serviciilor se va face la discreţia şi pe riscul vizitatorilor/membrilor ce vor fi singurii raspunzatori pentru orice avarie şi/sau pierdere de date la computerele acestora ca rezultat al accesarii sau transferului unor asemenea materiale sau/şi date. Furnizorul nu acorda nici un fel de garanţie la nici un fel de bunuri sau/şi servicii cumparate sau obţinute folosind aceste servicii sau orice alte tranzacţii procesate folosind aceste servicii. Nici un fel de informaţie sau acord, verbal sau scris obţinut de catre membri nu va acorda nici un fel de garanţie in afara cazurilor expres menţionate.
7.2 Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora cu modificarile si completarile ulterioare si cu Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor. In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produselor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si a certificatului de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia si contra cost pentru transportul retur a acestora. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.). In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR, fara TVA / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).
7.3 Pentru defectele datorate manipularii in timpul transportului raspunzatoare va fi societatea de curierat care efectueaza transporturilor, conform conditiilor societatii respective.
7.4 Pentru defectele de fabricatie ale produselor, raspunderea apartine producatorului, conform legii.
8. RETURNAREA PRODUSELOR LIVRATE SI RESTITUIREA PLATII
8.1 Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua, in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 14 zile de plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport a acestora.
8.2 Conditii de retur
Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor.
Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu produse conforme. Daca Societatea nu poate inlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui integral contravaloarea produselor cumparate.
8.3 In cazul unei pandemii/epidemii sau evenimente de forta majora, sumele achitate de client nu se returneaza. Prestatorul are dreptul de a amana, fara nicio sanctiune, prestarea serviciilor achitate de client pana la un termen ulterior in care contextul va permite acest lucru. Prestatorul isi rezerva dreptul de a muta / modifica data evenimentului sau de a adopta alte masuri, in functie de contextul unor eventuale restrictii impuse de autoritati.
8.4 A se vedea si dispozitiile art 6.3, 6.4 si 6.5.
⁃8.3 Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie ale produselor.
⁃9 INFORMATII LEGALE
⁃9.1 Dreptul aplicabil si rezolvarea litigiilor
⁃Termenii prezenti si conditiile sunt sub incidenta regulilor de drept roman. Inainte de a valida comanda sa, clientul declara ca a luat la cunostinta despre Termenii si Conditiile de Utilizare si Vanzare si ca le accepta in totalitate si fara rezerve.
⁃In caz de litigiu, clientul se va adresa serviciului clienti al Societatii in scopul gasirii unei solutii amiabile la datele de contact specificate.
⁃9.2 In caz ca aceasta solutie amiabila nu este gasita, toate litigiile sau contestatiile care pot sa rezulte in urma contractelor dintre Societate, in calitate de vanzator, si client, in calitate de cumparator, vor fi supuse instantelor de drept competente de la sediul vanzatorului.
⁃9.3 Validitatea juridica
⁃Ineficacitatea juridica a uneia dintre clauze nu conduce la nulitatea juridica a altor clauze.
⁃9.4 Forta Majora
⁃Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
⁃9.5 Daca in termen de 10 (zece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese. In cazul in care cursul nu poate fi sustinut datorita unor conditii de forta majora, Prestatorul va livra produsul in mediul online. Clientul nu poate beneficia de o eventuala amanare la plata datorita efectelor/restrictiilor datorate epidemiei si nici de returnarea sumelor achitate catre Societate.
⁃9.6 Comerciantii care au activitati economice la distanta (inclusiv vanzari online, dar si prestari de servicii online) sunt obligati sa ofere o noua facilitate de solutionare a litigiilor cu consumatorii. Aceasta reglementare se aplica conform Regulamentului nr. 523/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de achizitie online.
⁃Toti comerciantii din Uniunea Europeana care incheie contracte de vanzare sau prestare servicii online la distanta trebuie sa furnizeze pe paginile lor de internet (siteuri, magazine online) un link in format electronic catre platforma SOL – Solutionarea Online a Disputelor. Platforma SOL este un instrument online dezvoltat de Comisia Europeana pentru a facilita rezolvarea disputelor intre comercianti si consumatori in entitati de tip SAL, adica cele care pot rezolva litigiile in afara instantelor de judecata (prin metode de mediere, conciliere, arbitraj, ombudsman, camera de recurs).
⁃SOL link: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO
⁃10. DISPOZITII FINALE
⁃10.1 Societatea isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor sau clientilor. Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari efectuate de catre administratorul site-ului.
⁃10.2 Alte probleme cauzate de produsele si serviciile prezentate pe site si care nu au fost tratate in prezentul document, se vor solutiona pe cale amiabila in termen de 10 de zile lucratoare de la data sesizarii prin e-mail sau telefonic a problemelor, de catre utilizator. Daca exista nemulţumiri legate de comenzi, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana deja contactata, clientul poate lua legatura cu persoana desemnata pentru conciliere interna gratuita: e-mail: Tel: 0724 346 411; E-mail: [email protected]
⁃10.3 Clientul isi exprima acordul asupra acestor Termeni si Conditii de Utilizare si Vanzare specifici site-ului, in mod expres, prin accesarea serviciilor de pe site, iar clientul isi va asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
 

Definitii/Termeni:

Vanzator – Societatea sau orice partener al acesteia;
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Societate (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Societate si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).
Site – domeniul www.stepbystepeducation.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, catre Cumparator, ca urmare a Contractului incheiat.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Termeni si Conditii: Denumire generica ce se refera la intreg ansamblul documentatiei facuta publica pe site, care se refera la conditiile si termenii de utilizare a site-ului, in integralitatea sa. Documentatia consta, fara a se limita, la: Termenii si Conditiile Generale, Politica de Confidentialitate, Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Politica de cookies, etc.

ro_RORomână