Skip to content

Matthew Newton

Matthew-Newton

Matthew Newton

MCSP, HCPC Reg, MMACP, MIMDA Diploma in terapie prin injectie Chartered Physiotherapist (UK) IMTA Tutor Matthew, Calificat ca fizioterapeut din Sheffield in 1988

Student

12 Studenti

Total Course

32 Cursuri

Reviews

4.2/5
4.2

Matthew Newton a activat, dobandind experienta, in diferite locuri din Marea Britanie si din America de Nord.

A lucrat, de asemenea, intr-un rol extins al fizioterapiei ca practicant in fizioterapia ortopedica. In acest rol a lucrat ca persoana de prim contact si a castigat experienta in solicitarea investigatiilor medicale, cum ar fi analize de sange, raze X, ultrasunete, scanari RMN si studii de conducere nervoasa. De asemenea, este calificat in administrarea de injectii cu steroizi. Acest rol necesita o abordare eficienta a diferentierii patologiei sinistre si a patologiilor non-neuromusculoscheletici de problemele mecanice.

A prezentat cateva aspecte ale muncii sale la Conferinta extinsa a practicienilor din Londra, in 2005. Matthew este, de asemenea, membru calificat al Asociatiei Internationale a Profesorilor din Maitland (IMTA), care preda un program de cursuri de terapie spinala si co-manuala, pe care le frecventeaza.

A fost editor consultant pentru ultimele editii ale manualelor de manipulare periferica si vertebrala ale Maitland si a contribuit la redactarea manipularii periferice a lui Maitland. Matthew ramane clinician, lucrand privat intr-o clinica de reabilitare din Marea Britanie si preda in Europa, Rusia si America Centrala.

Cursuri Certificate

MCSP, HCPC Reg, MMACP, MIMDA
Diploma in terapie prin injectie
Chartered Physiotherapist (UK)
IMTA Tutor Matthew
Calificat ca fizioterapeut din Sheffield in 1988
ro_RORomână