Skip to content

Julia Demekova

Julia-Demekova

Julia Demekova

MPT - Stabilizare neuromusculara dinamica

Student

Studenti

Total Course

Cursuri

Reviews

/5
Julia Demekova este absolventa a Universitatii Palacky din Olomouc in Republica Ceha in 2007. Ea practica MPT in Lipova Lazne  Spa de doi ani. In aceasta perioada, ea a co-predat cursuri de medicina manuala - mobilizari si tehnici ale tesuturilor moi - in conformitate cu tehnicile profesorului Karel Lewit.
Din 2009, Julia a practicat la Clinica de reabilitare si medicina fizica din Spitalul Facultatii din Motol din Praga, sub supravegherea profesorului Pavel Kolar. De la inceputul activitatii sale la Motol, a asistat la instruirea cursurilor de stabilizare neuromusculara dinamica, in conformitate cu metodele profesorului Kolar. Doi ani mai tarziu (in 2011), Julia a devenit instructor certificat in DNS: primul si singurul instructor din Slovacia. In plus, in acest timp a studiat metodele profesorului Karel Lewit.
Julia are o vasta experienta in tratamentul pacientilor neurologici, musculo-scheletici si ortopedici: a lucrat intr-o unitate de leziuni ale maduvei spinarii din 2009 pana in 2015. Inca trateaza atat adultii, cat si copii cu o varietate de diagnostice.
Julia isi combina in munca de zi cu zi cunostintele dintr-o mare varietate de cursuri diferite pe care le-a urmat: Diagnosticul si tratamentul tulburarilor functionale in sistemul musculo-scheletic (2007); Conceptul S-E-T (2009); Stimulare senzoriala (2010); Medical TapingConcept (2010); Locomotia cvadrupedala in prevenirea si tratamentul perturbatiilor functionale ale sistemului axial (2011), Kinesiologia dezvoltarii in diagnosticul si tratamentul sugarilor (2014) si manipularile fasciale conform Stecco (2018).
Ii place sa practice medicina sportiva si are o vasta experienta in evaluarea si tratamentul leziunilor sportive ale profesionistilor din golf, alergatorilor, gimnastelor si alpinistilor. In timpul liber, ea instruieste un grup cu exercitii conditionate pentru Jiu-jitsu. Are calificari in TacFIT (TacticalFitness - 2011); Julia este atat trainer certificat TRX, cat si BOSU (2012). Julia este instructor in conceptul DNS din 2011 si a predat cursuri clinice, medicina sportiva si cursuri de pediatrie intr-o varietate de tari din America de Nord si de Sud (Chile, Brazilia, Uruguay) , Canada, Arizona, Ohio, New Jersey,…), Europa (Spania, Portugalia, Italia, Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Germania, Polonia, Slovacia, Slovenia, Croatia) EAU, Turcia si Asia (China, Taiwan, Malaezia, Hong Kong, Singapore).

Cursuri Certificate

MPT - Stabilizare neuromusculara dinamica
ro_RORomână