Skip to content

Despre
Step by Step Education

Cine suntem? Mai multe despre Step by Step Education

Step by step Education este un proiect educațional în domeniul fizioterapiei. Misiunea academiei noastre este de a împărtăși cursanților doar informații dovedite științific și metode de tratament eficiente pe care mai apoi le pot pune în practică.

În februarie 2020 am pus bazele academiei din dorința de a împărtăși cât mai multe informații noi și de a oferi șanse egale colegilor noștri să învețe în România ceea ce am învățat noi peste hotare. Programul nostru se adresează fizioterapeuților în formare (studenți și masteranzi), fizioterapeuților care deja practică meseria și medicilor.

Fiecare dintre noi poate oferi mai mult, medicina evoluează rapid și credem că perfecționarea în domeniul fizioterapiei ne ajută să identificăm problemele pacienților noștrii într-un mod mult mai complex decât până acum.

Misiunea noastră

Suntem conștienți că trăim într-un secol al evoluției și al schimbărilor, de aceea academia Step by Step este preocupată în permanență de formarea unei deprinderi corecte și inovative în privința fizioterapiei. Ne propunem să venim în întâmpinarea nevoilor tale oferindu-ți toate cunoștințele noastre profesionale îmbinate eficient cu experiență.

Despre Step by Step Education se pot spune multe, însă calitatea serviciilor este un fapt care ne reprezintă în tot ceea ce facem. La Step by Step studiem constant cele mai recente cercetări din literatură științifică străină și punem în aplicare în practica noastră doar informațiile validate sau acreditate de instituții naționale sau internaționale.

Obiectivul nostru este să oferim resurse de calitate pentru a ajuta la dezvoltarea și perfecționarea meseriei noastre. Te vom ajuta să înțelegi și să practici meseria ta la un alt nivel. 

Deoarece competența este un alt lucru care ne definește, academia noastră este mereu implicată în proiecte internaționale, oferind astfel instruire realizată exclusiv de profesori care au experiență și pregătire profesională recunoscută la nivel internațional. 

Prin urmare, alegând să studiezi cu noi, poți fi sigur că vei primi același nivel de cunoștințe, pe care le-ai dobândi dacă ai alege să studiezi în străinătate. În plus, emitem certificate absolvenților care își doresc să le fie recunoscut cursul și în afara țării.

Valorile academiei

Valorile care ne reprezintă sunt pasiunea, spiritul de echipa și excelența. De aceea toate cursurile pe care le oferim studenților noștri au fost implementate în baza acestor valori care ne-au ghidat să asigurăm calitatea programelor noastre.

Ne dorim să contribuim la o societate educată și considerăm că oamenii cu pasiune și dorința de a ajunge la cele mai înalte standarde medicale pot schimba lumea în bine prin calitatea serviciilor oferite de aceștia și prin felul superior de a trata pacienții. 

Profesionalismul și calitatea sunt alte două valori de care nu ne putem despărți. Parcurgând pas cu pas programele noastre vei întâlni oameni care și-au însușit cunoștințe științifice excelente și care sunt gata să le împărtășească prin intermediul cursurilor. Devino astăzi cel mai bun fizioterapeut!

0 K+
Abonați
0 +
Profesori certificați
0 +
Studenți absolvenți
0 K+
Cursuri predate

Cursuri certificate

Academia Step by Step este acreditată să organizeze cursuri de educație medicală continuă.

Cursurile noastre sunt efectuate în colaborarea cu instituții de prestigiu recunoscute internațional și se adresează fizioterapeuților, medicilor cât și fizioterapeuților în formare (studenți și masteranzi) care doresc să își îmbunătățească aptitudinile clinice.

Îți dorești o echipă bine pregătită?

 Deții o clinică sau o instituție și ești dispus să oferi atenție nevoilor creșterii profesionale a angajaților tăi?
Atunci aceste cursuri sunt recompensa ta pentru ei !

omt
IMTA
dns2
SBS1
ro_RORomână