Skip to content

Despre
Step by Step Education

Cine suntem? Mai multe despre Step by Step Education

Step by step Education este un proiect educational in domeniul fizioterapiei. Misiunea academiei noastre este de a impartasi cursantilor doar informatii dovedite stiintific si metode de tratament eficiente pe care mai apoi le pot pune in practica.

In februarie 2020 am pus bazele academiei din dorinta de a impartasi cat mai multe informatii noi si de a oferi sanse egale colegilor nostri sa invete in Romania ceea ce am invatat noi peste hotare. Programul nostru se adreseaza fizioterapeutilor in formare (studenti si masteranzi), fizioterapeutilor care deja practica meseria si medicilor.

Fiecare dintre noi poate oferi mai mult, medicina evolueaza rapid si credem ca perfectionarea in domeniul fizioterapiei ne ajuta sa identificam problemele pacientilor nostrii intr-un mod mult mai complex decat pana acum.

Misiunea noastra

Suntem constienti ca traim intr-un secol al evolutiei si al schimbarilor, de aceea academia Step by Step este preocupata in permanenta de formarea unei deprinderi corecte si inovative in privinta fizioterapiei. Ne propunem sa venim in intampinarea nevoilor tale oferindu-ti toate cunostintele noastre profesionale imbinate eficient cu experienta.

Despre Step by Step Education se pot spune multe, insa calitatea serviciilor este un fapt care ne reprezinta in tot ceea ce facem. La Step by Step studiem constant cele mai recente cercetari din literatura stiintifica straina si punem in aplicare in practica noastra doar informatiile validate sau acreditate de institutii nationale sau internationale.

Obiectivul nostru este sa oferim resurse de calitate pentru a ajuta la dezvoltarea si perfectionarea meseriei noastre. Te vom ajuta sa intelegi si sa practici meseria ta la un alt nivel. 

Deoarece competenta este un alt lucru care ne defineste, academia noastra este mereu implicata in proiecte internationale, oferind astfel instruire realizata exclusiv de profesori care au experienta si pregatire profesionala recunoscuta la nivel international. 

Prin urmare, alegand sa studiezi cu noi, poti fi sigur ca vei primi acelasi nivel de cunostinte, pe care le-ai dobandi daca ai alege sa studiezi in strainatate. In plus, emitem certificate absolventilor care isi doresc sa le fie recunoscut cursul si in afara tarii.

Valorile academiei

Valorile care ne reprezinta sunt pasiunea, spiritul de echipa si excelenta. De aceea toate cursurile pe care le oferim studentilor nostri au fost implementate in baza acestor valori care ne-au ghidat sa asiguram calitatea programelor noastre.

Ne dorim sa contribuim la o societate educata si consideram ca oamenii cu pasiune si dorinta de a ajunge la cele mai inalte standarde medicale pot schimba lumea in bine prin calitatea serviciilor oferite de acestia si prin felul superior de a trata pacientii. 

Profesionalismul si calitatea sunt alte doua valori de care nu ne putem desparti. Parcurgand pas cu pas programele noastre vei intalni oameni care si-au insusit cunostinte stiintifice excelente si care sunt gata sa le impartaseasca prin intermediul cursurilor. Devino astazi cel mai bun fizioterapeut!

0 K+
Abonati
0 +
Profesori certificati
0 +
Studenti absolventi
0 K+
Cursuri predate

Cursuri certificate

Academia Step by Step este acreditata sa organizeze cursuri de educatie medicala continua.

Cursurile noastre sunt efectuate in colaborarea cu institutii de prestigiu recunoscute international si se adreseaza fizioterapeutilor, medicilor cat si fizioterapeutilor in formare (studenti si masteranzi) care doresc sa isi imbunatateasca aptitudinile clinice.

Iti doresti o echipa bine pregatita?

 Detii o clinica sau o institutie si esti dispus sa oferi atentie nevoilor cresterii profesionale a angajatilor tai?
Atunci aceste cursuri sunt recompensa ta pentru ei !

omt
IMTA
dns2
SBS1
greenvoma
ro_RORomână