10 – 12 Februarie 2023

Congresul national
Step by Step
spre excelență

EVENIMENT desfășurat ONLINE

Congres acreditat cu 18 puncte EMC de către
Colegiul Fizioterapeuților din România, Conform deciziei nr. 568/24.11.2022 și de Colegiul Medicilor din România, conform deciziei nr. 10826/28.12.2022 și este creditat si de OAMMR cu 10 credite EMC conform deciziei 546/19.01.2023

CEl De-al doilea Congres național online Step by Step Education,

cu sprijinul Clubului Regal al Medicilor

Congresul național „Step by Step spre Excelență” cu participare internațională își propune să reunească elitele fizioterapiei din România și din străinătate pentru a contribui la susținerea dezvoltării și profesionalismului serviciilor de fizioterapie din România.

Evenimentul nostru
va începe în:

We Have Top Executive & Start Up Here.

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor idunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim niam, quis nostrud xercitation ullamco laboris nisi ut aliquip do consequat duis aute irure dolor derit in luptate velit esse cillum dolore pariatur.

Where221B Baker Street, P.O Box 353 Park Road, USA - 215431

WhenSunday to Wednesday 20 January 2020 - 24january 2020.

GRĂBEȘTE-TE! Locurile sunt limitate.

Nu îți limita visele!

specialiști în branșa lor

cu cine te vei întâlni

Ciprian Gospodin

CIPRIAN GOSPODIN

Fizioterapeut

Este formator acreditat de Ministerul Sănătății în domeniul Terapiei Fizicale și fondatorul Centrului Educațional Step by Step Education.
Ciprian Gospodin este specializat în Kinetoterapia Afecțiunilor Neurologice și Ortopedice, cu o exepcriență practică de peste 10 ani în acest domeniu. De-a lungul timpului și-a dezvoltat abilitățile, urmând cursuri de specializare în străinătate pentru dezvoltare profesională, precum: Terapia Maitland, McKenzie, Terapie Manuală, Manipulări Spinale, a urmat cursurile de chiropractică la colegiul Ackermann din Suedia 2015 și Gonsted Barcelona 2019, Dry needling UK, acreditat în terapie hiperbară de Asociația Internațională de terapie Hiperbara.
Terapeut Specializat în Terapia Durerii - Universitatea Purdue - SUA

Dr. Elena Luminita Sidenco

Dr. Elena Luminița Sidenco

Profesor Universitar

Doamna Profesor are o experiență de aproape 30 de ani în domeniul recuperării medicale și de 13 ani ca profesor universitar.

Peste 25 ani activitate didactică. Peste 150 lucrări științifice prezentate și publicate la manifestări științifice interne și internaționale și în reviste de specialitate

1911764_10152378513206003_6946521134226950649_n

Giles Gyer

Osteopatie

Acupunctură Medicală Avansată.
Manipulare Avansată A Coloanei Vertebrale.
Expert internațional în manipularea HVLA și tehnici de osteopatie. Giles este specialist în sistemul musculo-scheletic, și are peste 15 ani de experiență în osteopatie. A absolvit facultatea de osteopatie din Londra înainte de a începe practica clinică. Printre altele, se ocupă cu predare, scriere și cercetare.
Giles este văzut că un expert internațional în HVLA și în tehnicile de mobilizare, după ce a scris 4 cărți despre tehnici osteopatice și chiropractice. A publicat numeroase reviste de cercetare pe fizioterapie.

Julia-Demekova

Julia Demekova

MPT - Stabilizare Neuromusculară Dinamică

Absolventă a Universității Palacky din Olomouc în Republica Cehă în 2007. Ea practică MPT în Lipova Lazne Spa de doi ani. În această perioadă, ea a co-predat cursuri de medicină manuală - mobilizări și tehnici ale țesuturilor moi - în conformitate cu tehnicile profesorului Karel Lewit. Din 2009, Julia a practicat la Clinica de reabilitare și medicină fizică din Spitalul Facultății din Motol din Praga, sub supravegherea profesorului Pavel Kolar. Doi ani mai târziu (în 2011), Julia a devenit instructor certificat în DNS: primul și singurul instructor din Slovacia. În plus, în acest timp a studiat metodele profesorului Karel Lewit.

Matthew-Newton

Matthew Newton

MCSP, HCPC Reg, MMACP, MIMDA


Diplomă În Terapie Prin Injecție Chartered Physiotherapist (UK) IMTA Tutor Matthew, calificat ca Fizioterapeut din Sheffield în 1988. Matthew Newton a activat, dobândind experiență, în diferite locuri din Marea Britanie și din America de Nord.
A lucrat, de asemenea, într-un rol extins al fizioterapiei ca practicant în fizioterapia ortopedică. În acest rol a lucrat ca persoană de prim contact și a câștigat experiență în solicitarea investigațiilor medicale, cum ar fi analize de sânge, raze X, ultrasunete, scanări RMN și studii de conducere nervoasă.

Marcela Safarova

Marcela Safarova

DPT, PhD

A absolvit Facultatea de kinetoterapie a Universității Charles și este specializată în reabilitarea disfuncției sistemului locomotor. Lucrează ca kinetoterapeut al Reabilitării Departament la Spitalul Universitar Motol din Praga. Dna Safarova este terapeut Vojta certificat și instructur asistent in predarea terapiei Vojta.
A instruit și a lucrat cu profesorul Kolar și dr. Kobesova la secția de reabilitare de câțiva ani, unde tratează atât adulți, cât și copii. Recent ea se concentrează mai mult pe clienții pediatrici și se specializează pe tratamentul scoliozei idiopatice adolescente.

Stanca Daniela Nicoleta

Stanca Daniela Nicoleta

Fizioterapeut

Experiență în domeniul recuperării patologiilor musculo-scheletale de peste 21 ani, terapeut manual certificat IFOMPT (International Federation of Orthopaedic Manipulative Physical Therapists) și osteopat DO (absolvent al Primei Școli de Osteopatie din România).

POTAPENCO ROMAN EVGHENII

POTAPENCO ROMAN EVGHENII

Drd. Kinetoterapeut, Terapeut Manual

Specialist în Vertebrologie și în Recuperarea Patologiilor Musculo – Scheletale.
Din 2016 – President of Professional Association of Physiotherapists and Manual Therapists ”MEDKINETICA”, Chișinău, Republic of Moldova. Peste 30 de publicații științifice profesionale din domeniul Reabilitării Fizice Medicale.
Lector Universtar, specialitatea Kinetoterapie și Terapie Ocupațională, Universitatea USPEE ”Constantin Stere” Chișinău, Republica Moldova.
Formator și Lector a Cursurilor de perfecționare în domeniu ( peste 100 de evenimente organizate).

Marjan Mihajlov

Marjan Mihajlov

Fizioterapeut, Formator

Absolvent UMF "Carol Davila" specializarea Fiziokinetoterapie Spitalul Clinic de Urgențe București, Euroclinic Hospital - Regina Maria. Formator şi trainer Kinesiotaping şi Fasciq Physiosport Therapy Academy.
Peste 15 ani de experiență în recuperarea postraumatică și a disfuncțiilor musculoscheletale.

Dr Adrian Nicolescu

Dr Adrian Nicolescu

Medic Specialist

Medicina Internă, având competența în ecografie generală. Lector - Surgical Training Institute - lucrări de ecografie intervențională și management / Congresul Național de Chirurgie a Sânului cu participare internațională - lucrări de evoluție a ecografiei și de management postoperator / Surgical Training Institute – Ultrasound guided biposy – types, indication, contraindication, materials and method. The role of interventional ultrasound in postoperative follow-up of breast cancer.

Vasilescu Toma

Vasilescu Toma

Fizioterapeut

Specializat în Recuperare Medicală Sportivă și Creșterea Performanței;
Fizioterapeut al Echipei Naționale de Fotbal a României;
Terapeut Manual specializat în Terapie Manuală Spinală;
Terapeut Manual Specializat Conceptul Mulligan - Upper & Lower Quarter;
Trainer Internațional Acreditat - Taping Biomecanic; Instructor “Fascia Integration Therapy” - Țările De Jos;
Trainer în antrenamentul isoinerțial;
Fizioterapeut în cadrul Clinicii PhysiOne

Javier Linde

Javier Linde Cot

Fizioterapeut

Fizioterapeutul Echipei FC Barcelona.
Diploma în Fizioterapie de la Universitatea din Vic ’05 Licențiat în Științe în Activitate Fizică și Sport de la Universitatea din Barcelona ’10 Master în înaltă performanță sportivă de către Comitetul Olimpic Spaniol
Experiență în lumea sportului Director centru INVIZIBIL TRAINING 2012- Prezent. Kinetoterapeut și Readaptor în prima echipă a Futbol Club Barcelona. Iulie 2014 - Prezent.
Kinetoterapeut și Readaptor în prima echipă a RCD Espanyol. iulie 2012 - 2014.
Kinetoterapeut la Centrul Sportiv de Înaltă Performanță (CAR) din Sant Cugat del Vallès. 2006 - 2012.

Krista Burns

Krista Burns

Chiropractician

Dr. Krista Burns, fondatoarea Institutului American de Postura, este Certified Postural Neurologist, Certified Posture Expert, Doctor în administrarea sănătății și Doctor în chiropractică. Este o expertă în media și un lector foarte căutat.
Autoareal manualului The Posture Principles, Dr. Krista a fost prezenta pe Fox News și Global Woman Magazine. Este prezentatoare la prestigioase conferințe internaționale, inclusiv TEDx și Congresul Mondial de Neurologie.

Necun 1

Catalin Prescura

Medic specialist ortopedie traumatologie

Regina Maria și Ponderas Academic Hospital - Chirurgie artroscopică genunchi, șold, umăr, gleznă;
Traumatolgie sportivă;
Artroplastii șold, genunchi, umăr.

Mr. Michele Gallamini

Mr. Michele Gallamini

Senior Scientist, Fremslife

Active in the field of research and development of Medical Devices for over twenty years, he coordinated the study and development of a very low power pulsed laser, a static stabilo-metric platform suitable for the execution of the instrumented Romberg test and an apparatus for RF diathermy with innovative features. He is co-author of over 25 scientific publications.

Dr. Nicolo Fortis

Dr. Nicolò Fortis

Physiotherapist

Graduated in Physiotherapy at the University of Turin in 2013 and began his career at Fisiocrea Physiotherapy Clinic in Vidracco (Turin), where he is still working. His approach to rehabilitation integrates manual therapy and instrumental technologies such as Tecar Therapy, FREMS, Vibration Therapy and Ultrasound-Guided External Shockwave Therapy. During his career he has followed professional athletes of different sport disciplines, collaborated with the Italian national canoe-kayak team and football teams; since 2017 he has been a consultant in Italy and abroad for electro-medical companies.

Ing. Carmine Petrilli

Ing. Carmine Petrilli

Sales & Marketing Manager, Fremslife

Graduated in Biomedical Engineering, he began his career in Fremslife in 2015 as Export Manager, combining his skills with a passion for travel. Today he holds the role of Sales & Marketing Manager, managing the entire commercial network, made up of national and international distributors.

Necun 2

Dr. Tiberiu Horcea

Medic Specialist Ortopedie - Traumatologie sportivă

Medic coordonator amb pentru sportivi București - Spitalul Colțea;
Medic Dinamo București și CSM București Handbal;
Specialist Ortopedie-Traumatologie sportivă

Jianu Anca

Jianu Anca

Lector universitar la Facultatea de Educație Fizică și Sport, Universitatea Spiru Haret

Doctor în Educație Fizică și Sport, interesele sale de cercetare se axează pe studiul kinetoterapiei respiratorii și a influenței acesteia asupra pacienților cardiovasculari.
Autor al unor cărți din domeniul specializării Kinetoterapie și motricitate specială. Membru al Societății Medicale Române de Educație Fizică și Sport.

Ramona Pavel Szekeres

RAMONA PAVEL SZEKERES

Fizioterapeut neurovestibular

Fizioterapeut clinician master în neuroștiințe cu certificare în recuperare neurovestibulară , imagistică, disecție pe creier, néonatalogie , cu 20 de ani de experiență clinică în sistem de stat și privat, dornică de învățarea și explorarea vastei complexități a corpului uman.
Licență Kinesitherapie echivalare în Franța, Elveția și Luxemburg 2002, 2007 și studii Master Neuroștiințe Marsilia 2011.

ASIS. UNIV. DR. Adyb Adrian KHAL

DR. Adyb Adrian KHAL

Chirurg ortoped, Asistent universitar

La Spitalul Universitar din Nisa, Franța și la Spitalul Regina Maria din Cluj- Napoca. A studiat ortopedia la Marsilia, Paris, Strasbourg și Bologna și domeniul său de interes principal este reconstrucția masivă după defectele osoase masive în cadrul rezecțiilor oncologice, infecții și marilor traumatisme.
Practică chirurgia oncologică musculo-scheletală, ortopedie pediatrică, dar și ortopedia sportivă, fiind medicul ortoped al echipei de baschet U BT Cluj-Napoca.

Fizioterapeut Iulian Nicolae

Iulian Nicolae

Fizioterapeut

Kinetoterapeut cu o experiență de peste 14 ani în recuperarea pediatrică cu multiple specializări efectuate atât în țară cât și în străinătate. Specializat în intervenția precoce a nou născutului, a oferit terapie suport în secția de neonatologie a Spitalului Polizu și Regina Maria București. 

Dr. Mihaela Oros

DR. Mihaela Oros

Medic primar Pediatrie

Atestat Somnologie, Atestat Pneumologie Pediatrică
Ponderas Academic Hospital
Training în Somnologie Pediatrică și Polisomnografie – Coordonator  Dr. Narong Simakajornboon, Cincinnati Children’s
Hospital Medical Center, United States.
Președinte Asociația pentru Tulburările de Somn la Copii și Adolescenți.  

Dr. Elena Caciulan

Dr. Elena Căciulan

Fizioterapeut

Primul Președinte al Colegiului Fizioterapeuților din România, cu o exeperiență de peste 37 de ani în domeniul recuperării copiilor cu dizabilități neuro psiho motorii și a adolescenților și în recuperarea scoliozei idiopatice. În tot acest timp a reușit 3 proiecte de reglementare a profesiei de fizioterapeut reușind formarea Colegiului Fizioterapeuților, Vicepreședintele Federației Internaționale a Organizațiilor de Kinetoterapie Francofone.

Andreea Virban

Andreea Virban

Fizioterapeut

Terapeut în scolioză idiopatică acreditat din 2017. Terapeut Schroth acreditat din 2019.
Cursuri făcute în domeniul scoliozei idiopatice:
1. BSPTS - Barcelona scoliosis Physiotherapy School modul I Septembrie 2017
2.BSPTS - Olanda modul II Iunie 2019
3.ISST - International Schroth 3dimensional Scoliosis Therapy August 2019 la Asklepios Klinik în Bad Sobermheim

Ruxandra Plesea

Dr. Ruxandra Pleșea

Medic specialist

Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice
Coordonator Departament de Diabet, Boli de Nutritie și Metabolism Ponderas Academic Hospital.
Pasionată de tot ce este legat de stilul de viață, dr. Pleșea a urmat cursuri și a participat și organizat conferințe legate de obezitate, endocrinologie, alimentație și medicină de familie.

Vlad Predescu

Dr. Vlad Predescu

Coordonatorul Departamentului de Ortopedie și Traumatologie Sportivă

Chirurg de Excelență în Chirurgie Ortopedică. Coordonator Secție Ortopedie și Traumatologie Ponderas Academic Hospital.
Premiul juriului :Lideri de mâine - Gala Medica 2014
Premiul :Performanțe în domeniul ortopediei și traumatologiei" - Gala Elitelor Medicale Clujene 2016
Recunoscut ca o autoritate la nivel european în domeniul chirurgiei artroscopice și al chirurgiei genunchiului (proteza personalizată de genunchi, ligamentoplastia artroscopică și chirurgia meniscului)

Dumitrescu Anca

Dumitrescu Anca

Fizioterapeut


Fizioterapeut cu o exeperienta de peste 10 ani in cardiologie, din anul 2009 activitatea o desfășoară in Clinica de cardiologie a Spitalul clinic de urgenta Floreasca

Master -Kinetoterapia in Afectiuni cerebro vasculare in anul 2010

Goga Ioan Bogdan

Goga Ioan Bogdan

Fizioterapeut


Asist. Univ. Drd. UNEFS.
Fizioterapeut cu 10 ani de experiență, cu un interes crescut în dezvoltarea profesiei.

Experiență clinică dezvoltată în Institutul Clinic Fundeni, clinica Terapie pentru Mișcare și Spitalul Monza Metropolitan.

Asistent universitar în cadrul facultății de Kinetoterapie din U.N.E.F.S. București, formator în cadrul programului OMTRO și trainer al Rockford Kinesiology Academy.

Gulei Silviu Ilie

Gulei Silviu Ilie

Terapeut RPG

Terapeut ANF- specializat în terapia durerii. Absolvent in anul 2007 al Universitatii din Craiova, Facultatea de educație fizica și sport specializare kinetoterapie.
Fondator - Fix Kinetic recuperare medicală și Asociația Fix Kinetic 'mișcarea ca terapie'
Președinte Colegiul fizioterapeuților Mehedinți

Claudiu Adrian Man

Claudiu Adrian Man

Fizioterapeut

Licentiat in Kinetoterapie Universitatea “Babes-Bolyai “ Cluj-Napoca, Facultatea de Educatie Fizica si Sport - Kinetoterapie, Cluj-Napoca
Manager Fortuna Sport Center Fortuna Sport Center S.R.L
Master Trainer - Dimi Fitness, Bucuresti
Master Trainer Trigger Point Performance
Master Trainer Let`s Bands Corectiv Movement Specialist

Adi Resteman

Adrian Resteman

Fizioterapeut

Curs Assessment to PerformanceCertificate 2015 | DIMI FitnessEducation | 2020
Curs Let's Bands | DIMI FitnessEducation | 2016
Kinetoterapie şi Motricitate specială
TRANSILVANIA RECOVERY CENTER - Kinetoterapeut
U-BANCA TRANSILVANIA CLUJ-NAPOCA - Kinetoterapeut
ECHIPA NAȚIONALĂ DE BASCHET Kinetoterapeut

Andrei Balan

Andrei Bălan

Preparator Fizic

Strength and Conditioning Coach - Preparator Fizic - Transilvania Recovery Centre
Strength and Conditioning Coach - Preparator Fizic - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
Masterat - Antrenament și Performanță Sportivă - Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Educație Fizică și Sportivă.

Marta Gheorghe

Marta Gheorghe

Fizioterapeut

Peste 27 ani de experiență în Neuropediatrie și Ortopedie Pediatrică • Angajat al Spitalului Regional de Pediatrie – Pitești, în cadrul Compartimentului Fizioterapie - Recuperare Medicala • Inițiator, organizator și coordonator al departamentului Kinetoterapie al Clinicii Dr. Luca și al Centrului de Recuperare Medicală și Medicină Preventivă „Dr. Luca” (2004-2011), actual MEDICOVER • PREMIERĂ NAȚIONALĂ și printre puținele cazuri înregistrate în Europa în recuperarea parezei bilaterale de plex brahial obstetricale post-traumatice prin terapie Vojta, conform specialiștilor neurochirurgi din Aachen, Germania.

Dr. Eugen Ionescu

Dr. Eugen Ionescu

Medic specialist ORL

Practician Hospitalier în Serviciul de Audiologie și Otoneurologie a Spitalului Universitar Edouard Herriot din Lyon, Franța. Având o experiență de peste 20 de ani în diagnosticarea și tratarea pacienților care prezintă vertije, amețeli sau stări de dezechilibru, dr. Ionescu este responsabilul platformei tehnice de Evaluare Vestibulară și medic șef adjunct în cadrul serviciului în care lucrează actualmente. Cercetător atașat la Institutul Pasteur din Paris, activitatea sa științifică s-a concretizat de-a lungul timpului în afară de lucrări comunicate regulat în societățile medicale savante de profil din Europa dar și prin numeroase articole publicate în revistele dedicate domeniului său principal de competență, adică dezvoltarea echilibrului postural uman. 

Adrian Dumitrache

Adrian Dumitrache

Fizioterapeut

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport secția Kinetoterapie (2008) Specilaizare postuniversitară
- Master Certificate in Manual Therapy (Turcia 2011)
- Cursant al primei școli de osteopatie din (România 2013)
- Absolvent al cursului de Schroth (Barcelona 2016)
- Terapeut Vojta Adulți (Băile Felix 2018) Activitate practică:
- Fondator al clinicii Kineto Plus 2014, coordonează o echipa de 20 de fizioterapeuți și antrenori personali într-un concept invovativ ce vrea să revoluționeze domeniul recuperării medicale
- Experiență vastă (peste 3000 de terapii) în recuperarea Herniilor de disc atât cervicale cât și lombare prin protocoale inovative special adaptate la nevoile fiecărui pacient.

Aciu Maria

Aciu Maria

Kinetoterapeut

Kinetoterapeut (din 2007 când am și început să lucrez cu copii) și ”Formator în domeniul Metode și tehnici de Terapie Fizicală”, acreditat de Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar. Specializare în abordarea sugarului și copilului mic și a copiilor cu tulburări neuropsihomotorii. Dezvoltarea profesională este o activitate permanentă, susținută de dorința de a ajuta cât mai mult pacientul și familia acestuia.
- Certificate - course on applied developmental kinesiology for babies, children, adolescents and adults with movement disorders according to Vojta.
- M.a.e.s. therapy course - ”movement analysis & education strategies” for the treatment of children with cerebral palsy and similar neurodevelopmental conditions.
- Simposio del concepto castillo morales.

Dr. Liliana Vlădăreanu

Dr. Liliana Vlădăreanu

Medic specialist reabilitare medicală

Studiu de caz ‑ Importanța managementului aderențelor cicatriceale în recuperarea amplitudinilor de mișcare la pacienții cu sechele post traumatisme complexe;

Conferința Aniversară Techirghiol, Septembrie, 2018,Dr.Vlădăreanu Liliana fiziokinetoterapeut, medic rezident anul IV reabilitare medicală, SCJU Sf. Ap. Andrei Constanța, S.B.R. Techirghiol, FizioZone Constanța, Dr. Cristescu Elena ‑ medic specialist reabilitare medicală, S.B.R. Techirghiol

PARALIZIA CEREBRALĂ – FORME CLINICE, DIAGNOSTIC ȘI LINII DE TRATAMENT , Revista Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol, iunie 2019, Dr. Liliana Vlădăreanu, medic specialist Reabilitare Medicală.

Ana-Maria Melinte

Ana-Maria Melinte

Co-Founder Exigo Health

Kinetoterapie pediatrica prin jocuri interactive

3 zile de cunoștiințe

PROGRAMUL CONGRESULUI

Ziua 1 - 10.02.2023 - prima parte
Ziua 1 - 10.02.2023 - a doua parte
Ziua 2 - 11.02.2023 - prima parte
Ziua 2 - 11.02.2023 - a doua parte
Ziua 3 - 12.02.2023 - prima parte
Ziua 3 - 12.02.2023 - a doua parte

Certificatele de participare (și punctele EMC aferente participării) vor fi acordate DOAR participanților activi, care au o prezență de minim 80% din timpul Congresului.

2 zile de cunoștiințe

PROGRAMUL CONFERINȚEI

Terapia Durerii În Fizioterapie - Intergrarea Imaginitor Motorii Gradate În Afecțiunile Ortopedice09:00 AM - 09:30 AM

CIPRIAN GOSPODIN

Fizioreapeut

Rolul Ecografiei În Patologia Musculo- Scheletală09:30 AM - 09:50 AM

Dr Adrian Nicolescu

Medic SPECIALIST

OPENING REMARKS08:45 AM - 09:00 AM

Isaac Frazier

Artbees Themes

OPENING REMARKS08:45 AM - 09:00 AM

Marcus Rivera

Artbees Themes

OPENING REMARKS08:45 AM - 09:00 AM

Jay Craig

Artbees Themes

OPENING REMARKS08:45 AM - 09:00 AM

Randall Gross

Artbees Themes

Colaboratorii noștri

cine face acest eveniment posibil

sponsorIi

OiENZp.tif (2)@4x
SnXmvK.tif (2)@4x

partenerii științifici

Logo EFS
kVdeDu.tif@4x
98343890_1613171782174965_4085217165030981632_n
Logo EFSRM

Parteneri Media

Logo SP
politici de sanatate_revista_logo_black_print_lung_bun

partenerii

wFpAqF.tif (2)@4x
Asset 33@4x
Asset 31@4x
Logo OMT
Logo IMTA
Logo Powbyte
F0eEBD.tif (2)@4x
Asset 32@4x
nL1O7b.tif (2)@4x
AEPAM
qr7VG1.tif (2)@4x
zxyMWG (2)@4x
WhatsApp Image 2023-01-05 at 14.23.20
Asset 28@4x
Asset 26@4x
70WBRb (2)@4x
3KBEIV.tif (2)@4x

*Lista in curs de actualizare

registration plan

get your ticket

Early Bird

$19.00
Increase traffic 50%
Business & Financ Analysing
10 Free Optimization
24/7 support

Basic Plan

$29.00
Increase traffic 50%
Business & Financ Analysing
10 Free Optimization
24/7 support

Platinum Plan

$39.00
Increase traffic 50%
Business & Financ Analysing
10 Free Optimization
24/7 support

Certificatele de participare (și punctele EMC aferente participării) vor fi acordate DOAR participanților activi, care au o prezență de minim 80% din timpul Congresului.

Vă stăm la dispoziție pentru mai multe informații:

București,

România

+40724 346 411

Luni - Vineri 9:00 - 17:00

[email protected]

Puteți să ne scrieți oricând !

NU RATA UNUL DIN CELE MAI MARI EVENIMENTE ONLINE

Participă la unul din cele mai mari evenimente organizate de
Step by Step

SECȚIUNEA BILETE

ALEGE UNUL DIN BILETE

Certificatele de participare (și punctele EMC aferente participării) vor fi acordate DOAR participanților activi, care au o prezență de minim 80% din timpul Congresului.

ro_RORomână